Livsstil och träning

Vad är personlig utveckling?

Personlig utveckling kan innebära många olika saker. Du kan utvecklas inom din karriär och du kan utvecklas som person. Att jobba för att bli en bättre person och lyckas bli en bättre person är enkelt beskrivet, personlig utveckling. Ingen människa kan någonsin vara världens bästa människa men du kan alltid jobba för att bli bättre. Om du inte riktigt vet vad du har för värderingar så kan du utvecklas genom att ta reda på vad du står för och vad du har för värderingar. När du väl har kommit på vad du har för värderingar har du alltså utvecklas som person.

Om du vill läsa mer om personlig utveckling kan du titta på motivations hemsida. Där hittar du en massa information och får massa tips om just personlig utveckling men du hittar även mycket motivation som du kan använda i livet.

Karriär utveckling

Att utvecklas inom sin karriär kan vara att du till exempel går från anställd till att bli chef. För att nå en chefsposition måste du arbeta dig långsamt uppåt. Är du undersköterska så kanske du först ska bli sjuksköterska och sedan vandra uppåt till en chefsposition.

Du kanske också gillar...